Nieuwsafbeelding:
voorkant-uitnodiging-10-sept

Uitnodiging - evenement over de toekomst van het Stinspark - 
10 september 2021 - doorlopend programma tussen 15.00 - 21.00 uur bij het kasteel in het Stinspark.

Het Stinspark gaat veranderen, wij laten u graag zien wat de plannen zijn. Tijdens het evenement in het Stinspark krijgt u door fotomateriaal, presentaties en in het park zichtbare contouren een goed beeld hoe het park er uit komt te zien. In het ontwerp voor het park is ruimte voor spel, sport, theater, vertier, verblijf en ontmoeting voor jong en oud. Uiteraard kunt u uw ideeën en suggesties over het gebruik en de functies van het park ter plekke aan ons doorgeven.

U kunt op vrijdag 10 september ook terecht in de museumbus van ANNO om archeologische vondsten te bekijken. Daarnaast zijn er verschillende andere activiteiten waar u aan mee kunt doen, zoals muziek, workshops boogschieten, broodbakken, zwaarden maken of luister naar een verhalenverteller. Allemaal passend bij de late Middeleeuwen rond het jaar 1300.

De officiële opening van het evenement wordt om 16.00 uur gedaan door wijkwethouder Monique Schuttenbeld.

Bent u verhinderd en wilt u wel weten wat de plannen zijn? Dan is het fotomateriaal ook op zaterdag 11 en zondag 12 september nog te bekijken. Of kijk op www.van-voorst-tot-verder.nl

We zien u graag op vrijdag 10 september!

Met vriendelijke groet,
Mede namens wijkvereniging WVF, de gemeente Zwolle en de provincie Overijssel,


Stichting Stinspark, van Voorst tot Verder

 

Geef eenmalig online

Sponsoren

Het park wordt mede mogelijk gemaakt door: